Magician
Magician is een programma dat statistische uitschieters kan ontdekken in grote dataverzamelingen. Wanneer bijvoorbeeld wordt gewerkt met een financiële bedrijfsadministratie kan Magician automatisch opvallende en/of verdachte gegevens aanwijzen.
Magician kan worden ingezet op allerlei verschillende terreinen. Het is onder andere toegepast voor belastingaangiftes bij bedrijven, voor werknemersadminsitraties en voor zorgverzekeringsdeclaraties.

Screenshot van Magician. Klik voor groter plaatje
De software geeft een overzicht van alle data. Verdachte velden worden in het rood weergegeven (voor relatief hoge waardes) of in het blauw (voor relatief lage waardes). Er zijn rapporten en grafieken voor de top 10 meest verdachte of afwijkende waardes (in vergelijking met de gehele gegevensverzamling, of met de zogenaamde nearest neighbours).
Screenshot van Magician. Klik voor groter plaatje
Magician Demo 
Er is een werkende demonstratie-versie van Magician. Deze demoversie werkt met een database gevuld met imaginaire gevallen, maar laat heel goed de mogelijkheden zien van het Magician algoritme en de inzichten die het kan opleveren.
Vul graag dit formulier zodat we contact met u op kunnen nemen om een demoversie en/of meer informatie te sturen.

Singel 160
1015 AH Amsterdam
Netherland
routebeschrijving...
  © ParaBotS