Nieuws
Januari 2013 - Parabots neemt deel aan het Europees project Tools Against Financial & Economic Internet Crime (TAFEIC).  

De doelen van het project zijn het onderzoek naar effectieve pro-actieve methoden om financiŽle en economische misdaad op het Internet te bestrijden, zoals namaak-medicijnen, oplichting, witwassen en overige vormen van fraude. Omdat het gebruik van het Internet niet stopt bij nationale grenzen, wordt gebruik gemaakt van transnationale samenwerking tussen overheidsinstanties. Het project wordt gefinancierd door de EU en duurt 3 jaar (2013-2016).

Het project wordt gecoŲrdineerd door de Nederlandse belastingdienst. Projectpartners zijn de Nationaal CoŲrdinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in Nederland, de Bijzondere Belasting Inspectie in BelgiŽ, de Zweedse belastingdienst Skatteverket, Parabots BV en Parabots zusterbedrijf Sentient Information Systems BV.

De rol van Parabots is het ontwerpen en implementeren van de monitoring- en voorspellingtechnologie nodig om de projectdoelen te verwezenlijken. De XBOTS technologie van Parabots zal hiervoor als uitgangspunt worden genomen in combinatie met de DataDetective datamining-software van Sentient Information Systems.

Singel 160
1015 AH Amsterdam
Netherland
routebeschrijving...
  © ParaBotS