Partners
Er zijn enkele bedrijven waar ParaBotS op regelmatige basis mee samenwerkt.
Sentient Information Systems 
Sentient Information Systems heeft als doel Kunstmatige Intelligentie technieken die ontwikkeld zijn in de academische wereld toe te passen in haalbare, praktische oplossingen voor het bedrijfsleven. De voornaamste toepassing is Data Mining: het automatisch vinden van patronen, segmenten, trends en relaties in databases.

Sinds 1990 wordt door het Sentient team gewerkt aan de DataDetective produktlijn, die bedrijven en instellingen in staat stelt het meeste uit hun data te halen. De Sentient technologie wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het aanbevelen van boeken gebaseerd op smaak, media planning, analytische CRM, medische advies systemen, en misdaadanalyse and -matching systemen bij de politie.

VicarVision 
Bij VicarVision wordt de term vicarious perception gebruikt om het onderliggende doel van de technologie te illustreren, te weten het automatisch observeren van de wereld en het vertalen van wat is waargenomen in iets dat voor mensen begrijpelijk is.

Vicar Visions technologie wordt gebruikt voor het analyseren en interpreteren van digitale beelden, zowel bewegend (video) als niet bewegend (foto's/plaatjes). Hun produkten ondersteunen of vervangen menselijke waarnemers in het efficiënt en doeltreffend verwerken van grote hoeveelheden visuele data.

Singel 160
1015 AH Amsterdam
Netherland
routebeschrijving...
  © ParaBotS